Jump to content


Photo

Import 3d bug


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Funkdude

Funkdude

    Alien Genius

  • Full Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,680 posts

Posted 11 February 2014 - 01:35 AM

When you have 2 gtx'es open, each with an imported OBJ file, and you swap the model in the first open gtx for another one, the model in the second open gtx is swapped for that model as well.



#2 Funkdude

Funkdude

    Alien Genius

  • Full Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,680 posts

Posted 12 March 2014 - 01:13 AM

When copying a import 3d node, and then swapping the input, both import 3d nodes get the newly imported 3d model.

 

On a side note, it is kind of troubling that since 2013 no devs responded in the comments and suggestions topic. Its been almost 4 months. Any response is very welcome.



#3 Silkrooster

Silkrooster

    Grandmaster

  • Full Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,152 posts

Posted 13 March 2014 - 01:04 AM

I haven't played with the 3d portion enough to be of much help. When I get a moment, I try to confirm it as being a bug.



#4 Atlas

Atlas

    Staff

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,504 posts

Posted 15 March 2014 - 06:38 PM

Bug confirmed, thanks.  Sorry for the delay.



#5 Funkdude

Funkdude

    Alien Genius

  • Full Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,680 posts

Posted 16 March 2014 - 01:05 AM

No problem, Things must be busy. It was just kind of frustrating having no feedback.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users